زنان شاغل » ناگت مرغ

زنان شاغل

مجله اینترنتی بانوان شاغل ایرانی

ناگت مرغ

ناگت مرغ

در این بخش به برنامه غذایی خانواده نگاهی می اندازیم و غذاهایی که سریعتر پخته می شود و برای زندگی امروزی بانوان کارمند خانه دار مناسبند را برایتان انتخاب نموده و دستور پخت آن را می نویسیم .

موارد اولیه ناگت

سینه مرغ= نیم كیلو
پیاز=یك عدد كوچك
پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم
پفك نمكی پودر شده= نصف پیمانه
پودر سیر= یك قاشق غذاخوری
پودر نان= دو قاشق‌ سوپخوری

دستور پخت

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید
در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.
سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.
به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد

مواد اولیه سس
سس مايونز: نصف ليوان
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
خيارشور خرد شده: سه قاشق غذاخوري
فلفل قرمز خرد شده: دو قاشق غذاخوري
آبليمو: دو قاشق سوپخوري
ماست: نصف ليوان

طرز تهيه:
در تهيه اين سس بايد جعفري، خيارشور و فلفل قرمز بسيار ريز خرد شود. سپس مواد ريز شده را داخل سس مايونز و ماست ريخته و كاملا هم مي‌زنيم تا مواد با سس آغشته شوند، در انتها آبليمو را به آن بيفزاييد و باز هم بزنيد



مطالب مرتبط:


یک دیدگاه بگذارید



حقوق تمامی مطالب منتشره متعلق به سایت و گردانندگان آن می باشد.