سمبوسه
در این بخش به برنامه غذایی خانواده نگاهی می اندازیم و در بخش فست فودهای خانگی از پخت محلی و خوشمزه ایرانی مطالبی را انتخاب نموده و آن را منتشر می سازیم .
مواد اولیه سمبوسه
گوشت چرخ کرده ۰/۵ کیلو
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل درشت دلمه ۲ عدد
سیب زمینی ۰/۵ کیلو
روغن به میزان کافی
سبزی دلمه ۱ کیلو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید.
سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید.
نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید.
لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
میتونید برای تزئینش از جعفری و گوجه استفاده کنید.
طرز تهیه سس سمبوسه :
اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.
مواد لازم برای سس انبه:
پودر انبه = ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز = نصف فنجان
رب گوجه = ۴ قاشق غذاخوری پر
فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
آب = یک فنجان
طرز تهیه سس انبه:
همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت ۳۰ دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از ۳ دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.
مطالب مرتبط: